Reparatie operativa

rulouri, porti sectionale, porti batante, porti culisante, bariere - in Chisinau si in toata Moldova
079 000 590
022 20 33 35
Inlaturarea defectului la prima chemare
După noi nu se necesita refacere
Sosire în doar 1-3 ore.*
Mesterii nostri au tot ce aveti nevoie in diferite regiuni ale Moldovei, care le permite sa ajunga rapid la fata locului in termen de trei ore din momentul in care ati contactat pentru solicitarea reparatiei sau intretinere a oricarui tip de porti automate, bariere, rulouri.
079 000 590
022 20 33 35
8 mesteri din diferite parti ale Moldovei sunt gata de sosire chiar acum!
Lucram cu marci precum;
KRISPOL, SOMMER, HORMANN, FAAC, DOORHAN, NICE, CAME, ALUTECH

Fiecare dintre mesterii nostri are peste 5 ani de experienta si se concentreaza pe reparatii, nu pe inlocuire. Restabilim ceea ce altii arunca.
· Inlaturarea defectului la prima vizita a mesterului doar la noi!
Fiecare master are o cantitate suficientă de consumabile si piese de schimb pentru a elimina majoritatea defectiunilor la prima vizita.
Ne concentram pe reparatii, nu pe inlocuirea echipamentelor!

Avem o abordare flexibil pentru estimarea costului reparatiilor

Costul reparatiilor depinde de fiecare situatie specifica și este determinat de comandantul la fata locului dupa diagnosticare, dar, in orice caz, va vom oferi cea mai buna solutie in funcție de bugetul dumneavoastra.
Minim
Eliminarea prompta a defectiunilor curente si restabilirea functionarii echipamentelor.
Mesterul va va spune in detalii despre starea echipamentului: ce a dus la defectiune, ce trebuie inlocuit acum si ce este recomandat sa fie inlocuit in viitorul apropiat.
CHEMAREA MASTERULUI
Maximal
Repararea si inlocuirea completa a tuturor pieselor uzate
Mesterul va efectua o intretinere completa a echipamentului si il va aduce intr-o stare care sa ii permita sa functioneze pentru cea mai lunga perioada posibila fara defectiuni.
CHEMAREA MASTERULUI
Vom veni si vom face o estimare precisa pentru reparatie, pentru a alege dintre 3 optiuni!

Ai nevoie de un diagnostic? Vom veni, vom analiza problema pana la cel mai mic detaliu, vom face o fotografie a unitatilor, vom intocmi un act, vom indica in act articolele, costul unitatilor si costul lucrarii.

Diagnosticarea presupune dezasamblarea/asamblarea corpului produsului, cautarea si indicarea cauzei exacte a defectiunii, intocmirea unui act, furnizarea unei estimari cu costul depanarii, o lista cu materialele necesare si timpul de livrare a acestora.
Vrei sa stii costul reparatiei?
«Efect Metal» — service certificat pentru reparatii si intretinere operationala a oricarui tip de porti, bariere, obloane.

Suntem specializati exclusiv in reparatii si intretinere, prin urmare suntem interesati sa restabilim rapid si eficient performanta echipamentului dumneavoastra, si nu sa il inlocuim cu unul nou.
Datorita propriului nostru centru de instruire, mesterii nostri au un nivel ridicat de pregatire tehnica si navigheaza cu usurinta in defectiunile echipamentelor oricarui producator.

Avantajele noastre:
· Rezolvarea calificata a problemelor cu orice automatizare
· Lucru conform contractului si garantie pentru toate tipurile de lucrari
· Plata in orice mod convenabil: numerar, terminal, fara numerar
  Despre companie
  Feedback de la clienții noștri
  Владислав Будков
  de la facebook
  Не в первый раз обращабсь за помощью в эту компанию, работа профессионалов начиная от принятого телефонного звонка оператором до приезда специалиста по воротам . Быстро , качественно, оперативно. Рекомендую
  Popa Andrei
  de la Google Maps
  Vreau sa las o recenzie despre lucrul efectuat! Au sosit in ziua apelului, pentru ce multumesc mult. Au ajuns rapid. Au inlaturat defectul in scurt timp. Totul lucreaza, multumesc pentru promptitudine.
  Frunza Ion
  de la facebook
  Baieti exceleti, fac lucru calitativ, pot efectua reparatii de orice greutate, singura intrebare este pretul si rentabilitatea. Ultima data cand au facut la noi intretinere de automatizari au facut-o ca noua, foarte multumiti.
  Bîtca Alexandru
  de la facebook
  Vreau sa remarc munca de înaltă calitate si rapidă a mesterului. Au venit la Bălți. Totul a fost realizat la calitate superioară. Mulțumesc foarte mult.
  Radu Cuciuc
  de la facebook
  Cunosc compania Efect Metal de mulți ani. Deja de citiva ori le folosesc serviciile. Telecomenzile au instalat rapid, au programat pentru vechea mea poarta. Asigurarea calității pentru bani adecvați. Răspuns rapid, sfaturi profesionale, muncă de calitate.
  Лазаренко Пётр
  de la Google Maps
  Неисправность на воротах была найдена и устранена всё работает. В данную компанию обращаюсь в первый раз и в дальнейшем тоже к ним буду обращаться.
  Chemarea mesterului, lasa-ti datele!
  Chișinău, str. Mitropolit Dosoftei 115, of. 9