Fotografii cu porti culisante:

Aici sunt prezentate unele lucrări, mai multe poze puteți să vedeți în galerii:
Porți rolete la garaj, porți rolete la ogradă, porți secționale.
Beneficiile portilor noastre culisante
Fiabilitatea proiectarii. Astfel de porti au o rezistenta ridicata, rezistenta la sarcinile laterale. Mecanismul rolicilor functioneaza impecabil indiferent de anotimp si de temperatura aerului.

Economie de spatiu. Cerceveaua glisanta nu „manică" spatiul, puteți parca masina aproape de poarta.

Uniersatilitate. Ele pot fi folosite pentru deschideri de orice latime.

Posibilitate de automatizare. Pentru a deschide sau a inchide foaia portii, nu este nevoie sa coborati din masina, doar apasati butonul telecomenzii.

Tipuri de porti culisante pe care le producem:

  • Porti culisante 3D - grila euro. Una dintre cele mai bune optiuni pentru structurile de poarta pentru o casa privata, o instalatie industriala, un depozit, un centru logistic. Gardurile si portile culisante 3D se caracterizeaza prin rezistenta ridicata, durabilitate, rezistența la efractie, calitati excelente de protectie.
  • Porti captusite cu panouri sandwich. Panourile sandwich sunt o optiune foarte profitabila si durabila. Cantul din aluminiu le face, daca nu lipsite de greutate, atunci foarte usoare in comparatie cu alte materiale. Panourile se caracterizeaza printr-o conductivitate termica buna, iar daca unul este deteriorat, il schimba fara a demonta intreaga structura. In plus, panourile sandwich au proprietati anti-vandal si impotriva incendiilor.
  • Porti din lamele - in acest caz, structura portii este cusuta cu elemente metalice orizontale numite lamele, iar la iesire primesc porti batante gata facute cu umplutura totala. Sunt usoare, durabile, rezistente la deteriorare si nu necesita intretinere. Acoperirea poate fi pulbere rezistenta sau polimer poliester. Astfel de alinieri arata foarte placut din punct de vedere estetic si prezentabil.
  • Optiunea portii de jaluzelelor pentru poarta este o optiune moderna solicitata, deoarece arata foarte elegant. Ele sunt adesea instalate pentru tip Rancho sau modele high-tech. Sunt total din lamele metalice, dupa montaj arata ca perdele-jaluzele. Acest design nu blocheaza circulatia aerului, proprietarii protejeaza in mod fiabil de privirile indiscrete, dar imbunatatesc spatiul din exterior. Pretul portilor batante de acest tip va depinde si de culoarea aleasa.
Porti culisante in Moldova!
Porti culisante pentru intrarea in curtea la cheie din Moldova.

Producere, montare, livrare si garantie.

Măsurare gratuită*
Lăsați un număr de contact și managerul va revine cu un apel, sau sunați la telefon:
079 000 590
022 20 33 35
* - Deplasare inginerului la obiect este gratuită, dacă ați plasat comanda. În alt caz, va fi nevoie să achitați măsurare.
Cum comandam porti culisante?
1
Masurare
Inainte de a incepe producerea portilor, la fata locului neaparat trebuie sa vina inginerul nostru!
2
Producere
Dupa acordul dumnevoastra si semnarea contractului, noi pornim producerea portii.
3
Montarea
Trebuie sa oferiti acces la instalatie si sa va asigurati ca exista electricitate.
4
Garantie
Dupa montare, dumnevoastra aveti garantie la gard - 12 luni.
Care culorile este:
Culorile de bază sunt: Alb, Cafeniu, Argintiu, Vișină, Nuc, Stejar auriu și Antracit. Restul culorilor sunt disponibile la comandă.
Clienții Efect Metal:
Contacte
Chișinău, str. Mitropolit Dosoftei 115, of. 9